[ad_1]

به گزارش مرآت، عباسعلی نهاردانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه افزایش میزان صادرات و توسعه کشت ارقام جدید وارداتی انگور در این شهرستان در حال انجام است، اظهار کرد: برداشت انگور از چهار هزار و ۸۴۵ هکتار از باغ‌های شهرستان شاهرود انجام شد.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و ۱۴۸ هکتار از باغ‌های انگور شهرستان شاهرود غیر بارور و سه هزار و ۶۹۷ هکتار بارور است، اضافه کرد: امسال ۹۲ هزار و ۴۲۵ تن محصول انگور از باغات این شهرستان برداشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود بیان کرد: به ازای هر هکتار اراضی، ۲۵ تن انگور از باغ‌های این شهرستان تولید شده است.

نهاردانی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین ارقام انگور شامل خلیلی، یاقوتی، پرلت، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری سرخ فخری (شاهرودی)، ریش‌بابا و ارقام جدید وارداتی نیز شامل فلیم سیدس، روبی سیدلس و کریمسیون سیدلس است.

وی افزود: در سال‌های اخیر توسعه ارقام جدید وارداتی به‌منظور تولید با هدف صادرات و همچنین سرشاخه کاری (پیوند اسکله سبز) بر روی ارقام سفید فخری و سرخ فخری و استفاده از سیستم‌های تربیت انگور و داربستی کردن باغات انگور در حال توسعه و پیشرفت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: از مزایای آن می‌توان به افزایش کیفیت، کمیت و میزان تولید، کاهش هزینه‌های مربوط به مدیریت تاکستان و امکان مکانیزه کردن و تسهیل در عملیات داشت و برداشت، کنترل بهتر آفات و بیماری‌ها، رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای مناسب برای ماندگاری بالای میوه نام برد.

نهاردانی تصریح کرد: اصلاح روش‌های آبیاری، استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری در باغات، برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب مؤثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تولید فرآورده‌های انگور شامل کشمش، مویز، آبغوره، گرد غوره، شیره انگور، سرکه و ترشی غوره انجام می‌شود.

انتهای پیام/

[ad_2]

منبع

Shares: