به گزارش مرآت، اسماعیل قلیان رییس تولیدات دامی جهادکشاورزی شاهرود گفت: سالانه تعداد ۱۰هزار قطعه شترمرغ در مزارع پرورش این حیوان در شاهرود رهاسازی میشوند و پرورش مییابند که علاوه بر گوشت از تخم، چربی و پوست آن نیز استفاده میشود.
وی ابراز داشت: بوقلمون هم از دیگر ماکیان بشمار میرود که پرورش این حیوان در باغها و خانههای روستایی برخی از مردم شهرستان شاهرود انجام میشود.
قلیان با بیان اینکه پرورش بوقلمون بهصورت سنتی در این شهرستان مدتی است که از سوی مردم مورد اقبال قرار گرفته، تصریح کرد: برنامههایی برای پرورش صنعتی این پرنده در دستور کار است.
رییس تولیدات دامی جهادکشاورزی شاهرود ادامه داد: قبل از همهگیری کرونا ۲۸ هزار و ۷۰۰ کلونی زنبور عسل در این شهرستان وجود داشت، افزود: این میزان در حال حاضر به ۳۳هزار کلونی زنبور عسل افزایش یافته است.
قلیان اظهار داشت: پس از سفر رییس جمهوری به استان سمنان با تمهیدات اتخاذ شده پرورش زنبور عسل در این استان ۸.۶ درصد رشد یافت.
رییس تولیدات دامی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: ۴۱درصد کلونیهای زنبور عسل استان سمنان در شاهرود قرار دارد که بهرهبرداران از آن عسل برداشت میکنند.
وی ادامه داد: میزان برداشت عسل از کلونیهای زنبور عسل در این شهرستان امسال یکصد تن پیش بینی میشود.
انتهای پیام/
نوشته تولید گوشت شترمرغ در شاهرود سالانه ۴۰۰ تُن است اولین بار در شبکه اطلاع رسانی مرآت. پدیدار شد.