به گزارش مرآت، حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تب کریمه کنگو بیماری ویروسی، کشنده و مشترک بین انسان و دام است گفت: این ویروس در دام علائمی غیر از تب مختصری ندارد ولی گوشت آن را آلوده می کند.

وی با تاکید بر لزوم تهیه فرآورده های پروتئینی از مراکز مجاز  گفت: نگهداری ۲۴ ساعته گوشت تازه در دمای صفر تا ۴ درجه  یخچال، استفاده از دستکش موقع خرد کردن گوشت، ضد عفونی لوازم خرد کردن گوشت و استفاده از گوشت به صورت کاملا پخته مهم است و باید رعایت شود.

وی علائم ابتلا به تب کریمه کنگو را سردرد، مشکلات گوارشی و خونریزی‌های زیر جلدی عنوان کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان همچنین اعلام کرد: با سم پاشی ۴۰۰ هزار راس دام، از استان‌های پاک کشور از لحاظ آلودگی به بیماری تب کریمه کنگو هستیم.

وی افزود: تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین و ۵۰۰ هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام به صورت رایگان سم پاشی شده است.

انتهای پیام/

نوشته گوشت تازه را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید اولین بار در شبکه اطلاع رسانی مرآت. پدیدار شد.

Shares: