[ad_1]

به گزارش قومس؛ بعضی سرطان‌ها عامل ژنتیکی دارند و از این رو از کنترل ما خارج هستند. با این حال بسیاری دیگر از سرطان‌ها به عوامل محیطی، نوع تغذیه و یا مصرف برخی مواد خاص برمی‌گردند.

در گذشته مردم از خوراکی‌های حاوی افزودنی مجاز استفاده نمی کردند و محصولاتی مثل روغن مایع، سوسیس، کالباس و … وجود نداشت.

مردم فلوراید نمی خوردند، برای ماندگاری آب معدنی و آبمیوه‌های شرکتی به آن فلوراید اضافه می کنند.

لامپ کم مصرف وجود نداشت، چون جیوه داخل لامپ کم مصرف سرطان زا است.

امواج موبایل و پارازیت نبود، چون سودا زاست و باعث سرطان می شود و به لبنیات روغن پالم اضافه نمی شد.

ظروف استیل و آلومینیومی نبود و مردم در ظرف‌های مسی، چدنی، سنگی و … پخت و پز می کردند.

ظروف یک‌بار مصرف برای چای و غذا وجود نداشت.

در گذشته تحرک مردم بیشتر بود و زندگی ماشینی نشده بود و این ماشینی شدن باعث تنبلی مردم و آلودگی آب و هوا نشده بود.

باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

[ad_2]

منبع

Shares: