[ad_1]

به گزارش مرآت، علی تشنه دل با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۵۰ واحد تولیدی راکد در استان سمنان که به دلیل مشکلات مالی، مسائل حقوقی، تأمین اقلام اولیه و… تعطیل و حتی در تملک بانک‌ها، به چرخه تولید بازگشته است، تاکید کرد: روند بازگرداندن واحدهای راکد به تولید در استان تا پایان سال جاری ادامه دارد.

وی با بیان اینکه کارگروه رونق تولید این امکان را دارد که اگر مغایرتی در قانون و بخش نامه‌های دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها تشخیص دهد، می‌تواند مصوباتی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و خدماتی داشته باشد، افزود: مواردی وجود دارد که به موجب بخش نامه داخلی بانک، واحدهای تولیدی نمی‌توانستند از تسهیلات بهره‌مند شوند که خوشبختانه این موارد در کارگروه رونق تولید و رفع موانع مطرح و درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در پاسخ به سوالی پیرامون برخی بخش نامه‌های بانکی که امکان دریافت وام توسط واحدها را با تأخیر روبرو می‌سازد، بیان کرد: با توجه به بررسی آئین نامه‌های داخلی ارگان‌ها و بانک‌ها در کمیته تخصصی، این امکان فراهم است که بتوانیم آن را اصلاح کنیم کما اینکه در همین ماه‌های اخیر بسیاری از واحدهای راکد از همین طریق فعال و اشتغال آنها تثبیت شد.

تشنه دل با بیان اینکه ممکن است برخی واحدهای تولیدی استان سمنان به دلیل مشکلات دوباره راکد شوند که خوشبختانه با همراهی بانک‌ها و مسئولان این امکان فراهم است که نه تنها واحدی راکد نشود، بلکه به واحدهای تولیدی نیز کمک کنیم، گفت: طی سال جاری و در کارگروه رفع موانع بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به ۱۴۰ واحد تولیدی و صنعتی و کشاورزی پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۸۰ واحد از این بین صنعتی و ۶۰ واحد دیگر کشاورزی بودند، گفت: در زمینه اعطای تسهیلات رونق تولید نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش را شاهد هستیم.

رئیس صمت استان سمنان در خاتمه گفت: جدای از مصوبات کارگروه رونق تولید، برای ۱۰ واحد تولیدی دیگر در بخش‌های کشاورزی و صنعتی ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده که اگر این وام‌ها پرداخت شود، دو هزار اشتغال در استان تثبیت خواهد شد و شاهد ایجاد ۱۰۰ شغل جدید هم خواهیم بود.

انتهای پیام/

[ad_2]

منبع

Shares: